English version Home  Contact  Disclaimer  Privacy Statement  Inloggen      
KZ²

KZ² is het nieuwe relatiemagazine van CCKL. Twee keer per jaar willen we u door middel van dit magazine informeren over kwaliteitszorg in de zorgsector en, meer specifiek, in medische laboratoria.

KZ staat voor Kwaliteit in Zorg. Met z’n allen, als professionals in de zorg, willen we kwaliteit leveren aan onze patiënten. Die patiënten verwachten niet anders; het gaat immers om hún lichaam en in een aantal gevallen om leven en dood.

KZ staat ook voor KwaliteitsZorg: het daadwerkelijk zorgen voor kwaliteit. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van het structureel bespreekbaar maken van kwaliteit, het vastleggen van procedures en afspraken, het aanstellen van kwaliteitszorgfunctionarissen die de kwaliteit bewaken en het laten toetsen van kwaliteit door een onafhankelijk keurmerkinstituut als CCKL. Alles bij elkaar spreken we over een kwaliteitszorgsysteem.

Twee keer KZ met verschillende betekenissen maar allebei belangrijk, daarom KZ².

Wilt u een bijdrage leveren aan KZ²? Heeft u suggesties of wilt u reageren? Mail dan gerust naar het redactiesecretariaat: info@cckl.nl of reageer via het forum.

KZ² - Jaargang 1, nummer 2, 2007

KZ² - Jaargang 1, nummer 2, 2007

Extra artikelen nummer 2, 2007

Eerdere edities KZ²

Archief
Postadres: Postbus 2768, 3500 GT UTRECHT, Telefoon: 030 - 2394500, E-mail: info@cckl.nl of contact@rva.nl
Powered by Turnaround Communicatie